YuvalokChild

Onze activiteiten

Onze hoofdactiviteit is het verwerven van fondsen voor onze moederstichting Yuvalok Foundation in Bangalore. Het geld dat we bijeenbrengen is afkomstig van donateurs, sponsors, opbrengsten van activiteiten, giften van particulieren en bijdragen uit fondsen voor goede doelen.

Alle inkomsten komen rechtstreeks ten goede aan ons doel: de voedselvoorziening en het onderwijs voor de kinderen in de sloppenwijken van Bangalore en op het platteland van het district Chamarajnagar (200 km ten zuiden van Bangalore).

Voor de activiteiten in Bangalore maken we elk kwartaal een bedrag over, o.a. afkomstig van onze vaste donateurs. Voor het werk in Chamarajnagar komt het geld van de stichting Pharus die voor een aantal jaren haar steun heeft toegezegd.

Om onze bijdrage ook op de langere termijn te kunnen voortzetten, zijn we steeds op zoek naar nieuwe financiële bronnen. Sponsors zijn bijzonder welkom en we kijken voortdurend uit naar nieuwe en aansprekende activiteiten waaruit inkomsten kunnen worden gegenereerd. Voor ideeën daarover staan we altijd open.